Njega tijela

Klasična masaža tijela- ublažava bolove u mišićima, smanjuje umor i potiče pokrvljenost, liječi nesanicu, otklanja toksine iz organizma.

Aromaterapija

Masaža aromatičnim uljima koja se koriste u termoaromaterapiji može biti
sastavni dio anticelulitnog tretmana, postupka detoksikacije tijela ili kao
samostalno opuštajući tretman.

Masažom potičemo djelovanje krvnog i limfnog optoka, a time pospješujemo i metabolizam. Izabrana eterična ulja aktiviraju proces razgradnje masnoća, omogućuju intenzivno uklanjanje vode i zaostalih produkata metabolizma iz tijela. Dugoročna njega ojačava zaštitnu funkciju kože te povećava njezinu vitalnost.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna je masaža čvrsta, ponekad i bolna, usmjerena je na ”razbijanje” celulita. Provodi se anticelulitnim uljem jedinstvene recepture koja udružuje više prirodnih ulja za njegu te izabrana eterična ulja koja pospješuju prokrvljenost kože. Kompleks eteričnih ulja pomaže u
razgradnji masnoća, aktivira rad limfnog sustava i pospješuje uklanjanje
otrova iz tijela.

Sportska masaža

Razlika između klasične medicinske i sportske masaže je neznatna;
fiziološko djelovanje im je gotovo isto, ali se sportska masaža zbog svoje
energičnosti koristi za jake i hipertrofične mišiće sportaša.

Tehnike su osmišljene tako da se masažom zagrijavaju i omekšavaju tkiva, te poravnavaju mišićna vlakna, čime se ubrzava izbacivanje mliječne kiseline iz mišića.

Sportska masaža nije fokusirana samo na mišiće, već i na tetive te ligamente, koji su pri određenom sportu izloženi znatnim naprezanjima.